Eläkeläinen keksi aamiaiskoneen – melkoinen viritelmä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britanniassa asuva entinen lentäjä ja hopeaseppä Peter Browne ei halunnut jäädä toimettomaksi siirryttyään eläkkeelle. Hän päätti yhdistää voimansa ystävänsä Mervyn Huggettin kanssa rakentaakseen täydellistä aamupalaa miesten vaimoille valmistavan koneen.

Sunday Morning Breakfast Machine, eli sunnuntai-aamun aamiaiskone -nimen saanut keksintö syntyi noin tuhannen tunnin työn tuloksena. Browne vastasi koneen mekaanisista osista Huggettin käyttäessä hyödyksi osaamistaan elektroniikan parissa.

Kymmenistä liikkuvista osista koostuva härveli valmistaa paahtoleipää, pehmeitä kananmunaa, teetä ja kahvia. Peter Brownen mukaan tarkoitus oli saada ihmiset nauramaan, mutta koneesta haluttiin myös oikeasti toimiva. Uskomatonta aamupalakonetta esitellään käytössä Youtubessa julkaistulla videolla.