Festarikävijän käsilaukku – piilottaa jopa 5 litraa juomaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Omien juomien tuominen festivaalialueelle on useimmissa kesäisissä tapahtumissa kiellettyä, ja anniskelualueiden hinnat ovat monesti melko suolaisia. Uncommon Goods -yritys tarjoaa kuitenkin nokkelan ratkaisun viininjanoisille festarijuhlijoille.

Tracey Luebbersin kehittelemä Wine Dispensing Travel Tote näyttää ulkoisesti tavanomaiselta käsimatkalaukulta. Sen sisään voi kuitenkin huomaamatta piilottaa viiden litrin pussin alkoholijuomaa. Mikäli haluat salakuljettaa viiniä festivaaleille tai vain piilotella alkoholismiasi julkisilla paikoilla, pitäisi sen onnistua tällä laukulla.

Laukun mukana tulee jopa jääpakkaus, jolla juomansa voi pitää kylmänä. Mikäli viini ei maistu, voi laukun mukana tulevan pussin täyttää omalla mielijuomallaan. Wine Dispensing Travel Tote -laukkua myydään Uncommon Goodsin verkkosivuilla 129,95 dollarin, eli noin 117 euron hintaan.

http://www.uncommongoods.com/product/wine-dispensing-travel-tote