Jennifer Aniston jätti rintaliivit kotiin – sitten kävi näin

Viihdeuutiset · Stara.fi

47-vuotias Jennifer Aniston näytteli vuodesta 1994 vuoteen 2004 saakka yhdessä television suosituimmista komediasarjoista. Hän näytteli Frendit-sarjassa kaunista Rachelia, jonka moni muistaa edelleen roolihahmon suosituksi tekemän kerrostetun ja puolipitkän hiustyylin vuoksi.

Aniston oli pitkään julkkismaailman merkittävimpiä trendsettereitä. Eilen hänet kuvattiin New Yorkissa asussa, jonka alla ei ollut lainkaan rintaliivejä. Ohut mekko nimittäin paljasti nopeasti, että säätila ei ollut mitä lämpimin juuri paparazzien osuessa paikalle.

Jennifer Aniston paljasti äskettäin, että hän on säilyttänyt itsellään joitain Rachel-roolihahmon vaatteita, joista ei ollut pystynyt vielä luopumaan. Anistonilla on kenkien lisäksi tallella muun muassa Rachelin korkeavyötäröiset farkut, joissa roolihahmo nähtiinkin useamman jakson verran.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash