Lasinen liukumäki 300 metrin korkeudessa – tähän ei jokainen uskalla!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme keväällä Skyslide-liukumäestä, jota oltiin rakentamassa 300 metrin korkuuteen Los Angelesissa sijaitsevan pilvenpiirtäjän seinään. Nyt liukumäki on viimein avattu hurjapäiden iloksi.

Skysliden avaamisen myötä sosiaalisessa mediassa on nähty lukuisia kuvia ja videoita, joissa ihmiset laskevat 14 metriä pitkässä lasiputkessa. Liukumäkeä kokeili myös Jimmy Kimmel Live -ohjelman Guillermo-vartija Youtubessa julkaistulla hauskalla videolla.

Skyslide sijaitsee noin 300 metrin korkeudessa U.S. Bank Tower -pilvenpiirtäjän 70. kerroksen paikkeilla. Liukumäki on valmistettu yli 30 millin paksuisesta lasista, joten sen ei pitäisi mennä rikki aivan helposti.

OMG !!! I just rode a glass slide in dtla @skyspacela #skyspacela #glassslide #skyspace #TransformYourView

Video, jonka Amy Roiland ✅ (@afashionnerd) julkaisi