Näinkin koira voi katsoa elokuvaa – istuu kuin ihmiset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lasten ja aikuisten lisäksi myös monet lemmikit viihtyvät tietokoneiden ja tablettien ruutua tarkkaillessa. Monet eläimet katsovat ilmeisesti hyvin mielellään eläinaiheisia videoita ja ihmettelevät ruudun toisella puolella näkyvää toimintaa.

Chiko-niminen Shiba Inu viihtyy omistajansa kannettavan tietokoneen parissa. YouTube-videolta nähdään miten koira katselee eläinaiheisia videoita kannettavalta tietokoneelta todella keskittyneesti eikä hievahdakaan vaikka omistaja tulee viereen kuvaamaan Chikoa.

Hauskaa videossa näkyvän toiminnan lisäksi on myös tyyli, jolla Chiko istuu. Chiko-koira on asettunut koneen edessä olevalle tuolille istumaan aivan kuin ihmiset, ja seuraa koneen ruutua tarkkaavaisesti toinen tassu pöydällä ja toinen näppäimistön päällä.