Angelina Jolien ja Brad Pittin lapset opiskelevat seitsemää eri kieltä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijäpari Angelina Joliella ja Brad Pittillä on kuusi lasta. Pariskunta on julkisesti kertonut, etteivät haluaisi lastensa aloittavan uraa näyttelijänä. Sen sijaan he ovat tarjonneet jälkikasvulleen mahdollisuuden opiskella kieliä. Perheessä treenataan nyt seitsemää vierasta kieltä.

41-vuotias Angelina Jolie on kertonut Radio 4 -kanavan Woman’s Hour -haastattelussa, että kaikki perheen lapset opettelevat vierasta kieltä. Kymmenenvuotias Shiloh opiskelee Kambožan virallista kieltä khmeriä, 12-vuotias Pax keskittyy vietnamin kieleen, 14-vuotias Maddox opiskelee saksaa ja venäjää ja 11-vuotias Zahara puhuu ranskaa.

Perheen nuorimmat lapset, seitsemänvuotiaat kaksoset Vivienne ja Knox ovat niin ikään aloittaneet kieliopinnot. Vivienne halusi äitinsä mukaan opetella arabiaa ja Knox puolestaan viittomakieltä. Kerroimme äskettäin, että Angelina Jolie ja Brad Pitt toivoisivat, että lapset ainakin kokeilisivat ensin jotakin muuta ammattia ennen kuin päättävät lähteä kulkemaan vanhempiensa jalanjälkiä näyttelijän uralla.