Bruce Springsteen nosti nelivuotiaan tytön esiintymislavalle – tulos sulattaa sydämet!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin rocktähtiin lukeutuva Bruce Springsteen on noussut yllättäen nettisankariksi, kun hänen konsertissaan kuvatusta videosta on tullut sosiaalisen median hitti. Katsojien sydämet sulattavalla videolla Springsteen esiintyy Oslon Ullevaalin stadionilla Norjassa, ja antaa erityishuomiota pikkutytölle.

Thomas Andersson julkaisi Facebookissa videon, jossa nelivuotias Hope-tyttö seuraa intensiivisesti Springsteenin keikkaa käsi ilmassa. Rocktähti huomaa tytön ja heiluttelee hänelle useita kertoja. Lopulta Bruce nosti tytön kanssaan lavalle ja antoi tytön laulaa hittiään. Kaikkien yllätykseksi pikkutyttö esitti kappaleen hienosti, ja sen jälkeen Springsteen nosti hänet vielä olkapäilleen monikymmentuhatpäisen yleisön hurratessa.