Habio julkaisi kolmannen singlensä – vierailijana Kalle Kinos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulaja Habio on uuden Sanotaan ei -singlensä myötä lyöttäytynyt yhteen lukuisista hiteistään tunnetun tuottajakaksikko Millionaire Menin kanssa. Kappaleeseen lisämakua tuovat myös vierailevat tähdet Kalle Kinos ja Parkano, jotka molemmat ovat Habion lapsuudenystäviä.

Rennosti etenevän biisin tekstissä kyseenalaistetaan nykyajan kiire ja kilpailu toissijaisten asioiden parissa. Habio rohkaiseekin pysähtymään hetkeksi miettimään mikä on tärkeää ja oikeasti merkityksellistä elämässä.

Aiemmin Habio on julkaissut singlet Kulkuri ja Myyty sydän. Tampereelta kotoisin olevan laulajan musiikkia voi luonnehtia moderniksi iskelmäksi, jossa kuuluu selkeästi hiphopin ja rapin parissa vietetty nuoruus. Lopputuloksena on tuore lähestyminen melodiseen musiikkiin. Albumin Habio julkaisee myöhemmin tänä vuonna.