Isä ja tytär Faceswap-kuvastaan: ”Vahvistaa ihmisten puheet…”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Isän ja tyttären ottama yhteiskuva on lähtenyt hiljattain leviämään sosiaalisessa mediassa. Syynä yllätykselliselle suosiolle on se, että kuvassa esiintyvät perheenjäsenet ovat kuin kaksi marjaa. Perheenisä ja tytär ovat ottaneet kuvan Face Swap -kuvanmuokkausohjelmalla.

Kyseinen ohjelma on vaihtanut perheenjäsenien kasvot päikseen. Lopputulos on lyönyt perheenjäsenet ällikällä. Isän ja tyttären yhdennäköisyys on hämmästyttävä. Perheenisä on julkaissut kuvan Imgur-palvelussa.

Kuvan tiedoissa isä kertoi, että hän oli kuullut monien tuttavien sanovan, että hänen tyttärensä oli aivan isänsä näköinen. Mies kertoi saaneen vahvistuksen asialle testattuaan tyttärensä kanssa Face Swap -ohjelmaa. Ellei kasvojen huomattavaa ikäeroa lasketa, ovat isä ja tytär kuin toistensa kopioita.

View post on imgur.com