Koira halusi herkun – ei jättänyt sitä epäselväksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset opettavat yleensä koirilleen hauskoja temppuja ja käskyjä, joita koiran tulee oppia noudattamaan saadakseen jatkossa herkkuja. Eräs koiranomistaja on opettanut innokkaalle herkkusuulleen hauskan tempun, jonka suorittamista koira ei malttaisi odotella.

Mies on kuvannut videolle tilanteen, jossa hänen koiransa suorittaa hauskan tempun saadakseen herkkupalkinnon isännältään. Mies sanoo koiralle: ”Se, joka haluaa nyt herkun, asettaa kummatkin kädet kohti taivasta”. Koira tekee välittömästi työtä käskettyä.

Lauseen jälkeen koira nostaa innokkaasti kummatkin tassunsa niin ylös kuin vain suinkin saa. Tassut ilmassa hyppivä valkoinen koira on niin hellyttävä näky, että tällaisen tempun jälkee sille ei voisi olla antamatta herkkuja palkinnoksi.