Mies esitti 18 miesartistin tanssiliikkeet – tunnistat takuulla nämä hahmot

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen viihdetaiteilija Stevie Riks osaa esittää vakuuttavasti monia miesmuusikoita. Tunnettujen miestähtien imitoimisen sijaan Riks osaa tanssia kuin muusikot tehtyään yhden havainnon tähtien tanssiliikkeistä. Riksin mukaan miehet tanssivat kuin tyypilliset isät.

Chesteristä kotoisin oleva Riks esittää YouTube-videolla yhteensä 18 tunnettua miesmuusikkoa. Video on kuvattu melko vaatimattomasti puisen piha-aidan edessä vain pienen puvustuksen avustuksella, mutta se on kokonaisuutena kuitenkin hulvaton ja onnistunut.

Mies esittää videolla muun muassa David Bowiea, Mick Jaggeria, Elvis Presleyta, Tom Jonesia, Ozzy Osbournea ja Freddie Mercurya. Tanssiliikkeiden kuvaamisen lisäksi Riks on äänittänyt videoon taustaraidan, jossa hän puhuu sekavia artistien puheääniä matkien.