Nähdäänkö Tygan hammaskorut Suomessa? Arvo yli 40 000 euroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hampaiden päälle pantavia koristeita kutsutaan grillseiksi. Ne ovat erityisen suosittuja etenkin bling blingistä pitävien räppäreiden keskuudessa. Kardashianien klaanissa viihtynyt räppäri Tyga teetti itselleen kaikkien aikojen kalleimmat hammaskorut.

Suomessa saatetaan nähdä pian poikkeuksellisen kallis virnistys, kun räppäri Tyga saapuu Lahden Summer Up -festivaalilavalle esiintymään. Losangelesilainen esiintyjä on nimittäin tilannut korutehtailija Ben Ballerilta 45.000 dollarin, eli 41.000 euron arvoiset grillsit hampaisiinsa. Korut menevät todella överiksi.

Hammaslevyissä on yhteensä 1.400 timanttia. 18 karaattia olevat jalokivet saavat räppärin hymyn säkenöimään tavalla, jota ei ole ennen nähty. Baller myöntää, että kyseessä on hänen uransa kallein hammaskorutilaus.

Ice in my grill? tattoos on my stomach. @ifandco #BitchImTheShit2

Kuva, jonka Tyga / T-Raww (@kinggoldchains) julkaisi