Poikaystävä petti – tyttöystävä heitti Applen laitteet kylpyammeseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eronneet, karanneet, pettäneet ja jättäneet kumppanit joutuvat usein mielivaltaisten kostoyritysten kohteeksi. Yksi heistä on japanilainen mies, jonka tyttöystävä heitti kaikki Apple-teknologiayhtiön logolla varustetut tuotteet vettä täynnä olevaan kylpyammeeseen.

Twitter-käyttäjä @foolishnessfly2 sai kokea karulla tavalla parisuhteen raadollisuuden saadessaan tietää, että hänen poikaystävänsä oli pettänyt. Raivostunut nainen halusi aiheuttaa uskottomalle kumppanille mahdollisimman paljon mielipahaa. Neitokainen antoi kaikille miehen iOS-laitteille kunnon kylvyn.

Nainen julkaisi Apple-tuotteiden kylpyhetkestä kuvan Twitteriin. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun pettämisen uhriksi joutunut nainen kostaa miehelleen. Olemme muun muassa usein uutisoineet, kuinka neitokaiset ovat tuhonneet kumppaneidensa ajoneuvoja silmittömän raivon vallassa.