Poikaystävä petti – tyttöystävä heitti Applen laitteet kylpyammeseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eronneet, karanneet, pettäneet ja jättäneet kumppanit joutuvat usein mielivaltaisten kostoyritysten kohteeksi. Yksi heistä on japanilainen mies, jonka tyttöystävä heitti kaikki Apple-teknologiayhtiön logolla varustetut tuotteet vettä täynnä olevaan kylpyammeeseen.

Twitter-käyttäjä @foolishnessfly2 sai kokea karulla tavalla parisuhteen raadollisuuden saadessaan tietää, että hänen poikaystävänsä oli pettänyt. Raivostunut nainen halusi aiheuttaa uskottomalle kumppanille mahdollisimman paljon mielipahaa. Neitokainen antoi kaikille miehen iOS-laitteille kunnon kylvyn.

Nainen julkaisi Apple-tuotteiden kylpyhetkestä kuvan Twitteriin. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun pettämisen uhriksi joutunut nainen kostaa miehelleen. Olemme muun muassa usein uutisoineet, kuinka neitokaiset ovat tuhonneet kumppaneidensa ajoneuvoja silmittömän raivon vallassa.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat