Käärme nappasi rotanpoikasen – emon hurja hyökkäys pienokaisen puolesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Äidin rakkaus ei tunne rajoja, ja äidit tekisivätkin mitä tahansa suojellakseen lapsiaan. Äidinrakkaus on yhtä vahvaa myös eläimillä, jotka joutuvat päivittäin taistelemaan niiden poikasia vaanivia petoja vastaan. Tällä kerralla rottaemo pelasti oman poikasensa käärmeen hampaista.

Videolla nähdään tilanne, jossa rotta huomaa kauhukseen käärmeen nappaavan rotan pikkuisen poikasen hampaidensa väliin ja yrittävän luikerrella pakoon. Tämä ei kuitenkaan emolle käy, ja emo ryhtyykin taistelemaan heti poikasensa hengen puolesta. Rotta seuraa käärmettä ja puree sitä niin voimakkaasti, että käärme päästää poikasesta irti.

Käärme yrittää luikerrella pakoon, mutta tämä ei riitä rottaemolle. Emo hyppelehtii käärmeen perään ja varmistaa, että se lähtee kauas pois. Tämän jälkeen rottaemo palaa paikoilleen, ottaa hengissä olevan poikasensa suuhunsa ja tallustelee ruohikon suojiin tieltä pois. Videon kuvannut henkilö oli todistanut tämän uskomattoman tilanteen kotimatkallaan, ja alkanut heti kuvaamaan poikastaan pelastavaa rottaemoa videolle.