Kardashianin tiimalasivartalo rannalla – upea näky uikkareissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kourtney Kardashian julkaisi itsestään taannoi Instagram-tililleen viekottelevan kuvan, jossa hän toivotti seuraajilleen hyvää yötä. Kuvassa kaunottarella on osaksi läpikuultava yläosa, jonka vuoksi nainen vilautti osan toisesta nännistään. Parhaillaan hän on perhelomalla.

Kourtney ikuistettiin eilen paparazzien toimesta Miami Beachilla, jossa hän nautiskeli pienokaisensa kanssa auringosta ja vesileikeistä.

Kourtey Kardashian nauttii nykyisin sinkkuelämästään ja hänen exänsä Scott Disick näyttäisi hyväksyvän sen täysin. Disick kommentoi US Weekly -sivustolle Kourtneyn rohkeaa kuvaa näin: ”Antaa palaa tyttö! Tiedän kolme lasta, joista tuli täydellisiä enkeleitä noiden nännien ansiosta”.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash