Mel B paljasti tyrmäävän bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -tyttöbändin Mel B, eli Melanie Brown, nähtiin America’s Got Talent -ohjelman tuomarina sarjan kahdeksannella kaudella. Taannoin Mel B julkaisi ensimmäisen kappaleensa kahdeksaan vuoteen. Hän on toiminut myös X Factor -ohjelman brittiversion tuomaristossa. Parhaillaan hän lomailee Espanjassa.

Mel B ja hänen miehensä Stephen Belafonte ovat viettäneet viime päivät huvijahdilla Ibizalla, jossa he ovat nauttineet vapaa-ajastaan myös yhdessä ystäviensä kanssa. Eilen poptähden upea bikinivartalo nähtiin jälleen bikineissä jahdilla.

Melanie Brown nousi kuuluisuuteen 90-luvun kuuluisimman tyttöbändin Spice Girlsien riveistä. Hän yritti käynnistää soolouraansa bändin hajoamisen jälkeen, mutta sittemmin suurempi menestys on tullut naisen osaksi kykyjenetsintäohjelmien tuomarina. Nainen on nähty muun muassa Yhdysvaltojen Talent-ohjelman tuomaristossa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash