Mies etsi rakkautta väärästä numerosta – nolostihan siinä sitten kävi

Digi Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset etsivät ihastuksensa kohteita jatkuvasti sosiaalisen median ja numerohaun avulla. Aina tulos ei kuitenkaan ole toivottu, kun toisesta päästä vastaakin joku tuntematon henkilö. Valitettavan usein väärät henkilöt ovat myös todella huumorintajuisia yksilöitä, jotka alkavat pilailemaan rakkautta etsineen kustannuksella.

Imgur-sivustolla on julkaistu viestikeskustelu, jossa mies on luullut lähettäneensä viestin Erin-nimiselle tytölle, joka työskentelee hänen kanssaan samassa McDonald’s-ravintolassa. Erin ei kuitenkaan ole miehen etsimä tyttö, ja päätyy pilailemaan miehen kustannuksella.

Viesteissä Erin esittää kiinnostunutta ja on sopimassa miehen kanssa treffejä. Nainen lähettelee nokkelia viestejä, joissa hän käyttää hauskasti McDonald’s ravintolan annosten nimiä eri yhteyksissä. Lopulta hän kuitenkin tunnustaa, että ei ole se Erin, jota mies etsi.

Some serious McLovin goin on