Mies vaihtoi kasvoja kuolleen kanssa – someraivo repesi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Face Swap on Snapchat-sovelluksen tunnettu ominaisuus, jossa kaksi ihmistä pystyvät vaihtamaan kasvoja keskenään. Nykyään kasvoja pystyy vaihtamaan myös puhelimeen tallennettujen kuvissa esiintyvien henkilöiden kanssa. Eräs mies päätti kuitenkin vaihtaa kasvoja kuolleen miehen kanssa.

Ihmiset kuvaavat sovelluksilla usein epäsoveliasta materiaalia, mutta nyt Twitterissä on lähtenyt leviämään kulovalkean tavoin kuva, joka on saanut ihmiset sekaisin. 0kbps-käyttäjä jakoi Twitter-kanavallaan kuvan, jossa mies on vaihtanut Snapchat-sovelluksen avulla kasvojaan hautajaisissa kuolleen miehen kanssa.

Kuvaparin julkaissut käyttäjä vakuuttaa, että hän ei ole itse kuvissa vaan julkaisi Reddit-sivustolla näkemänsä kuvaparin, jota piti hulvattomana. Osaa ihmisistä kuva on huvittanut juuri siksi, että sille ei saisi nauraa. Osa taas pitää tekoa kuvottavana ja tuomittavana.