Nainen missasi Beyoncén konsertin – meni paikalle vääränä päivänä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mitä tahansa lippuja ostaessa päivämäärän tarkistaminen moneen otteeseen kannattaa. Eräs nainen teki sen virheen, että osti vahingossa Beyoncén keikalle liput vääräksi päiväksi, ja joutui pettymään karusti huomatessaan, että konsertti olikin jo pidetty.

Splash
Splash

34-vuotias Tammy oli ostanut Buzzfeed-lehden mukaan hänelle itselleen, aviomiehelleen ja lapselleen liput Beyoncén konserttiin. Konsertti järjestettiin Lontoossa Wembley Stadium -areenalla lauantaina ja sunnuntaina. Nainen luuli ostaneensa liput sunnuntaiksi, mutta sai huomata junamatkalla konserttiin, että liput olivatkin olleet edellisenä päivänä pidettyyn konserttiin.

Tammy pyysi ihmisiltä, Beyoncélta itseltään ja liput myyneeltä Ticketmasterilta apua, että hän pystyisi jollain konstilla pääsemään konserttiin sunnuntaina lippujen ollessa lauantaille. Ihmiset olivat surullisia naisen puolesta ja tunsivat hänen tuskansa, mutta kukaan ei pystynyt tekemään asialle mitään. Osa yritti myydä naiselle ylimääräisiä lippujaan, mutta Tammy ei suostunut maksamaan moninkertaista hintaa niistä.