Pikkupoika kadotti rakkaimman nallensa – sitten internet tuli apuun!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaikki lasten vanhemmat tietävät miten tärkeitä, rakkaita ja arvokkaita lasten pehmolelut voivat perheen pienimmille olla. Lelun kadottaminen on aina tragedia, joka ei unohdu ehkä koskaan. Nyt eräs nuori mies kadotti norsulelunsa, ja vanhemmat selittivät lapselle sen lähteneen matkoille.

Sydämensä särkenyt poika uskoi vanhempiensa selityksen, jonka mukaan norsu halusi kiertää maailmaa. Vanhemmat saivat loistoidean, jossa he julkaisivat Reddit-sivustolla norsun kuvan ja pyysivät ”nettiväkeä” photoshoppaamaan pehmolelun eksoottisiin maisemiin.

Pyynnön seuraus löi kaikki ällikällä, sillä norsusta tuli nopeasti netti-ilmiö, ja nyt se nähdään seikkailemassa mitä erikoisemmissa paikoissa ympäri maailmaa. Vanhemmat eivät ikipäivänä osanneet odottaa millaisen matkan heidän poikansa kuvittelee norsunsa kulkevan. Staran toimitus lisäsi joukkoon norsun seikkailemassa Helsingin Senaatintorilla.

Kuva: Stara
Kuva: Stara
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit