Popkaunottaren mies narahti pettämisestä – valvontakamera paljasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Iggy Azalea purki kihlauksensa amerikkalaisen koripallotähden Nick Youngin kanssa. Azalea sai Youngin kiinni pettämisestä, minkä vuoksi hän päätti jättää miehen ja kertoa asiasta lopulta avoimesti omalla Twitter-kanavallaan.

Azalea oli kiertueelta kotiin palattuaan tarkistanut asuntonsa turvakameranauhan, jolta oli tehnyt karmivan löydön. Nainen oli nähnyt nauhalta miten hänen kihlattunsa oli tuonut vieraan naisen heidän kotiinsa ja harrastanut seksiä hänen kanssaan. Ilmeisesti Azalea oli käynyt myös vanhempia nauhoja läpi, koska puhui miehen toisista naisista Daily Mail -lehden mukaan monikossa.

Amber Rose julkaisi Azaleasta kuvan parin erouutisista kuultuaan ja lohdutti laulajaa. Rose kertoi tietävänsä naisen tämän hetkisen tuskan, mutta lohdutti kuitenkin tähteä sillä, että kesä on täällä ja nyt nainen voi itse käydä treffeillä ihanien miesten kanssa.

My heart goes out to you @thenewclassic I have been through heartbreak as well so I know what ur going through. Stay strong and keep ur head up my Rosebuds and I support you and we think ur AMAZING!!! Not only beautiful but extremely talented! I remember watching ur YouTube videos a few years back thinking "Wow this girl is gonna be a star" and you are! Let all the hate go in one ear and out the other…. Trust me I deal with just as much hate if not more. The great thing is it's the beginning of the summer and now you can be a hoe! Lol Date a bunch of hot guys and give yourself some new cool options ??? #NoCuffingSeason BUT seriously if you wanted to take Nick back cuz the Love is still there… Fucking do it!!! And Fuck what the world gotta say! Muva is here for you either way sweetheart and so is so many other people that love you ❤️

Kuva, jonka Amber Rose (@amberrose) julkaisi