35 000 euroa ylimääräistä? Osta Rolls Roycen upea cocktail-baarikori

Lux Ruoka Viihdeuutiset · Annika Kela

Rolls Royce on hiljattain tuonut markkinoille rajoitetun erän ylellisiä ja käsintehtyjä piknik-koreja. Yhtiö on ilmoittanut, että cocktail-tuokioon soveltuvia piknik-koreja valmistetaan ainoastaan 15 kappaletta ja kunkin korin hinta on 35.000 euroa.

Rolls Royce -kori sisältää kaikki välineet drinkkien tekemistä varten ja jokaisessa lasissa ja välineessä on ylellisyyden ja laadun takaava Rolls Royce -logo. Yhtiö on aiemminkin myynyt luksusta havitteleville asiakkailleen käsintehtyjä koreja. Aiemmista koreista poiketen Cocktail-kori sisältää vain juomien tekemiseen tarkoitetut välineet.

Korien valmistuksessa käytetään samoja materiaaleja kuin luksusautoissakin. Korien työstäminen kestää yhtiön mukaan noin kahdeksan viikkoa. Nämä luksuskorit ovat keräilyharvinaisuuksia, joihin vain harvalla on varaa. Piknik-korin hinnalla voisi nimittäin ostaa auton, tai vaikka kaksi.