12-vuotias kuuli pikkusiskon kiusaamisesta – sitten alkoi tapahtua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isosiskot osaavat olla todella suojelevia pienempiä sisaruksiaan kohtaan. 12-vuotias Ava-niminen tyttö ei ollut poikkeus kun hän kuuli, että hänen pikkusiskoaan kiusataan koulussa. Ava päätti kirjoittaa kiusaajille nasevan kirjeen, jolla hän saisi kiusaajat lopettamaan.

Avan lapsenvahti Daisy on julkaissut Twitterissä kuvat tytön kirjoittamasta kirjeestä, jota hän piti todella osuvana iskuna kiusaajia vastaan. Kirjeessä Ava kutsuu kiusaajat olemaan kiusaamatta hänen siskoaan koulussa.

Kutsu on voimassa heti, se pätee joka puolella eikä kiusaajien tarvitse Avan mukaan ottaa mukaan kuin heidän huono asenteensa, jonka he voivat heittää suoraan roskikseen. Kutsun takakanteen tyttö pyysi vielä kerran kiusaajia jättämään siskon rauhaan kirjoittamalla lopettakaa-sanan 20 eri kielellä.