Chris Brownia syytetään sikailusta Ibizalla: ”Virtsaa sängyllä, puukonjälkiä seinillä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

RnB-artisti Chris Brown on joutunut jälleen vaikeuksiin lain kanssa. Tällä kertaa syynä ovat Ibizalla sijaitsevassa huvilassa aiheutuneet tuhot, joista tähteä syytetään. Brown vuokrasi kesäkuussa Ibizalla sijaitsvan huvilan käyttöönsä viikoksi.

Myöhemmin huvilan omistaja otti TMZ-sivuston mukaan yhteyttä viranomaisiin syyttääkseen tähteä talon sotkemisesta.

Vuokraisännän mukaan joku oli muun muassa virtsannut sänkyyn, ja ympäri huvilaa oli oksennettu. Rakennuksen seinissä kerrotaan olleen puukon jälkiä. Kaiken lisäksi Brown ei suostunut lähtemään huvilasta sovittuun aikaan mennessä, joten viranomaisten piti tulla häätämään mies pois paikalta.

Chris Brown on kiistänyt vuokraisännän väitteet Instagram-videoissaan. Siistin näköisessä huvilassa kuvatut videot on kuvattu miehen mukaan ennen hänen lähtöään. Brownin mukaan vuokraisäntä käyttäytyi häntä kohtaan aggressiivisesti, ja hän päätti taltioida videot varmuuden vuoksi suojellakseen itseään.

??

Video, jonka 1 (@chrisbrownofficial) julkaisi