Faceboook-huijari iski tekstiviesteillä – sai hervottoman vastaiskun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sandra Jones -nimimerkillä toiminut huijari oli pyytänyt erästä miestä Facebook-ystäväkseen. Mies oli hyväksynyt pyynnön ja huomannut, että käyttäjäprofiili ei ole aito. Jones oli aloittanut Messenger-keskustelun miehen kanssa eikä ollut huomata, että mies pilailee tämän kustannuksella.

Huijari aloitti miehen kanssa keskustelun, joka johti nopeasti siihen, että hän pyysi miestä lähettämäään itselleen rahaa lentolippua varten, että nainen voisi matkustaa tapaamaan miestä. Mies vastaili koko keskustelun ajan huijarille Adelen Hello-kappaleen lyriikoilla, mutta huijari ei tunnistanut niitä.

Lopulta keskustelu meni niin oudoksi, että huijari tajusi joutuneensa itse huijauksen kohteeksi. Tuohtuneena hän alkoi uhkailemaan miestä jopa perheen hengellä, mutta mies jatkoi kappaleen lyriikoilla siitä huolimatta keskustelua niin kauan, että Sandra Jones ei enää vastannut hänelle.

My new Facebook friend obviously doesn't like Adele