Nainen järkyttyi lääketokkurassa – luuli olevansa Kylie Jenner!

Viihdeuutiset · Annika Kela

18-vuotias yhdysvaltalaisnainen on herännyt viisaudenhampaiden poiston jälkeen uutena ihmisenä. Emma-niminen nuorukainen nimittäin luuli olevansa realitytähti Kylie Jenner. Todellisen identiteetin löytäminen sai naisen tunteelliseksi.

Daily Mail -lehden mukaan neitokainen oli loukkaantunut äidilleen siitä, ettei hän ollut kertonut hänelle totuutta aiemmin. Emma oli vakuuttunut siitä, että hänen isänsä oli Caitlyn Jenner ja että hän asui suuressa luksuslukaalissa.

Hän jopa kysyi äidiltään, oliko hän Kris Jenner. Ilmeisesti Emma oli saanut astetta vahvempia lääkkeitä viisaudenhampaiden poisto-operaatiota varten. Naisen posket ja huulet olivat tunnottomat ja hän ilmeisesti luuli omaavansa Jennerin suuret turbohuulet. Emmasta kuvattu video on julkaistu netissä ja se on hauskuuttanut ihmisiä sosiaalisessa mediassa.