Nainen teki häpykarvoista mekon ja topin – sai lahjoitukset vierailta ihmisiltä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muoti voi välillä olla jonkun taiteilijan silmissä niin erikoista, että kaikki eivät sitä tule aina ymmärtämään. Nyt 28-vuotias perheenäiti suunnitteli hameen ja topin, jotka hän päällysti vieraiden ihmisten häpykarvoilla.

Sarah Louise Bryan koki ensimmäisen läpimurtonsa noustuaan median otsikoihin suunniteltuaan mekon, jonka hän oli tehnyt Skittles-karkeista. Tämä ei kuitenkaan riittänyt naiselle vaan hän halusi tehdä jotakin vieläkin erikoisempaa. Nainen pyysi sosiaalisen median välityksellä ihmisiä lähettämään hänelle heidän häpykarvojaan uutta muotiluomusta varten.

Bryan sai ihmisiltä häpykarvalahjoituksia puolen vuoden ajan, jolloin nainen valmisti karvoilla päällystetyn yläosan ja hameen. Bryanin tavoite oli Mirror-lehden mukaan pystyä tekemään vieläkin oksettavampi ja kuvottavampi asu kuin Lady Gagan pekonista tehty iltamekko. Perheenäiti onnistui tavoitteessaan melko hyvin sillä monen mielestä vieraiden ihmisten häpykarvat ovat luultavasti ällöttävämpiä kuin pekonista tehty puku.