Tulisa Contostavlos on rantojen kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teini-ikäisenä uransa aloittanut poptähti ja televisiokasvo Tulisa Contostavlos vietti parin vuoden ajan hiljaiseloa otsikoista. Tänä vuonna hän on kuitenkin tehnyt paluuta paparazzikuviin, kun kohukaunotar on lomaillut Dubaissa. Nykyisin hän on uransa parhaassa kunnossa.

Eilen Tulisa ikuistettiin paparazzikuviin lomailemassa Portugalissa, jossa hän nautti rantaelämästä valkoisissa bikineissä. Kuvat osoittivat, että julkkiskaunotar on edelleen huippukunnossa.

X Factor -tuomarinakin tunnetuksi tulleen Tulisa Contostavlosin fiktiivinen Sky-esikoisromaani kertoo lontoolaisesta koulutytöstä, joka nousee tähteyteen köyhyyden keskeltä. Kirja peilaa löyhästi Tulisan omaa elämää, mutta sen kerrotaan silti olevan fiktiivinen teos. Neitokaisen yhtye N-Dubz julkaisi vuonna 2010 N-Dubz – Against All Odds: From Street Life to Chart Life -kirjan. Tulisa on myös itse julkaissut aiemmin Honest: My Story So Far -omaelämäkerran.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash