Provinssin perunut Bring Me The Horizon Helsinkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppuna sairaustapauksen vuoksi konserttinsa Provinssin päälavalla perunut Bring Me The Horizon saapuu faniensa iloksi syksyllä Suomeen. Brittiläisen metalcore-bändin konsertti toteutuu Helsingin Jäähallissa tiistaina 22. marraskuuta.

Syyskuussa uransa viidennen albuminsa That’s The Spirit julkaissut Bring Me The Horizon on jo vuosia ollut metalcore-genren kärkiyhtyeitä. Vokalisti Oliver Sykesin johtaman kokoonpanon suosio on viimeisten kuukausien aikana noussut täysin uudelle tasolle, ja tuleva konsertti Helsingin Jäähallissa on bändin suurin Suomessa nähty keikka.

Edellisen kerran Bring Me The Horizon nähtiin Suomessa viime vuonna loppuunmyydyn Kaapelitehtaan konsertin merkeissä. Provinssi-festivaaleilla vierailleet Bring Me The Horizon -fanit voivat rekisteröityä ennakkomyyntiin ja ostaa liput jo ennen yleisen lipunmyynnin alkamista.