Kate Uptonin haastaja yritti peitellä bikiniyläosaansa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaismalli Charlotte McKinney nousi suuren yleisön tietoisuuteen tammikuussa, kun hän esiintyi Carl’s Jr. -hampurilaisketjun kohutussa mainoksessa. Kate Uptonin haastajaksikin kutsuttu tähti on ollut siitä lähtien kovassa nosteessa kotimaassaan.

Nyt Charlotte McKinney on kuvattu Malibun rannalla bikineissä, mutta niiden päälle puettuna sininen paita. Povipommi yritti peitellä ylävartaloaan paidalla turhaan, sillä kova tuuli teki siitä lähes mahdotonta.

Floridasta kotoisin oleva Charlotte McKinney ryhtyi tavoittelemaan uraa mallina ollessaan 17-vuotias. Nykyään 23-vuotias vaaleaverikkö käytti Instagram-tiliään portfoliona. Charlotte noteerattiin Esquire-miestenlehdessä, ja sittemmin hänet on nähty muun muassa muotibrändi Guessin mainoskampanjassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash