Elefantti lähestyi ihmisiä – sitten paljastui että se pyysikin apua!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

47-vuotias Timiksi nimetty elefantti on yksi vanhimmista Keniassa Amboselin kansallispuiston alueella elävistä norsuista. Ympäristönsuojelijat löysivät elefantin kaksi vuotta sitten haavoittuneena ja auttoivat sitä. Tim oli muistanut tämän ja hakeutui tällä kerralla itse ympäristönsuojelijoiden luo jouduttuaan jälleen ihmisten vahingoittamaksi.

Kaksi vuotta sitten ympäristönsuojelijat olivat löytäneet loukkaantuneen Tim-elefantin selästä nuolen, jonka he olivat onnistuneesti poistaneet. Nyt ihmiset olivat ampuneet Timiä päähän nuolella, jolloin elefantti oli hakeutunut ympäristönsuojelijoiden leiriin.

Tim oli muistanut vielä kahden vuoden jälkeen kuinka häntä oli aiemmin autettu, minkä vuoksi se oli etsinyt ihmiset ja pyytänyt heitä jälleen auttamaan. Timillä oli ollut suuri vuotava haava otsassaan ja sen korva oli ollut nuolen lävistämä. Ympäristönsuojelijat onnistuivat jälleen auttamaan vanhaa elefanttia. Daily Mail -lehden mukaan asialla ei ollut tällä kerralla metsästäjä, vaan alueen lähistöllä asuvat ihmiset.