Hailey Baldwin juhli rannalla – bileasu ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovaa nousua mallimarkkinoilla tekevä 19-vuotias Hailey Baldwin on julkkisperheen tytär, jonka ystäväpiiriin kaikki nuoret Hollywoodin supertähdet kuuluvat. Nyt hänet kuvattiin juhlimassa Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää Miami Beachilla asiaankuuluvassa asussa.

Koska bileet järjestettiin rannalla, oli myös Haileyn asuvalinta sen mukainen. Punaisissa uikkareissa oli tosin teksti ”Just Married”, mikä tuskin piti Baldwinin kohdalla vielä paikkansa.

Taannoin Hailey hankki itselleen elämänkumppanin, mutta tällä kertaa se oli vielä koira. Hän nimittäin julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvia uudesta walesinpaimenkoiran pennustaan. Hailey oli haaveillut omasta koirasta pitkään, mutta kiireinen työ mallimaailmassa on ollut aiemmin esteenä lemmikin hankkimiselle.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash