Kaksi aikuista päätti olla äänestämättä – kunnes näkivät nämä videot

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien kansanäänestysten kohdalla lopputulos on sellainen, johon suuri osa ihmisiä on tyytymätön. Tästä huolimatta todella iso osa ihmisistä ei äänestä, koska äänestyspaikka on liian kaukana, on huono sää, he eivät jaksa tai heitä ei vain kiinnosta.

Äänestystuloksen jälkeen monia äänestys alkaa kuitenkin kiinnostamaan jos tulos ei ole haluttu.

BuzzFeed-sivusto on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään kaksi aikuista, jotka ovat päättäneet olla menemättä äänestämään tulevissa Yhdysvaltain presidentinvaaleissa. BuzzFeed päätti näyttää heille muutaman videon äänestykseen liittyen sen toivossa, että he muuttaisivat mielensä.

Mies ja nainen näkivät videoita siitä miten naiset ovat taistelleet äänioikeutensa eteen ja kuinka eräs kuolinvuoteellaan makaava sotaveteraani on äänestänyt joka vuosi. He näkevät myös afroamerikkalaisten taistelun ja sen miten hankalaa ihmisten on edelleen saada äänestää eri puolilla maailmaa. Videoiden näkeminen muutti kummankin näkemystä äänestämisestä, ja mies päätti siltä istumalta ilmoittautua verkossa äänestäjäksi.