Lisa Opie käänsi miesten katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Neitsytsaaret USA -tittelin aikoinaan voittanut Lisa Opie valittiin vuonna 2014 myös Miss Nationwide että Miss South Florida USA -voittajaksi. Hän on siitä lähtien on kaunistuttanut viihdelehtien sivuja lukuisissa vähäpukeisissa kuvissa. Nyt hänet on bongattu nauttimassa vapaa-ajastaan uimarannalla.

Opie suuntasi toissapäivänä viettämään Yhdysvaltojen kansallispäivää uimarannalle, jonne hän verhosi upean bikinivartalonsa valkoisiin bikineihin.

23-vuotias kauneuskuningatar Lisa Opie työskentelee nykyisin myös uimapukujen ja bikinien suunnittelijana. Missikaunottarella on oma uimapukumallisto, jota hän esittelee ahkerasti. Lisäksi Opie toimii aktiivisesti koulukiusaamista vastustavassa järjestössä. Hänellä on kiusaamisen vastainen verkkosivusto nimeltä Lady Code.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash