Miehet säikäyttivät autokaistan työntekijän – ei olisi kannattanut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube-sivustolla on jo lukemattomia kanavia, joiden ylläpitäjät ovat omistautuneita ihmisten kustannuksella pilailemiseen. Pilojen tekeminen voi monien silmiin näyttää helpolta, mutta sitä se ei kuitenkaan ole. Ihmisten jekuttaminen vaatii pokkaa, tilannetajua ja huoletonta asennetta.

Uuden Dynamic Duo TV -nimisen pilailukanavan perustanut kaksikko sai huomata, että pilat eivät aina mene niin kuin he suunnittelivat. Ensimmäisenä pilanaan miehet päättivät asentaa autoonsa todella kovaäänisen junan torven ja säikäytellä sillä ihmisiä. Kävi ilmi, että ääntä säikähtäneet ohikulkijat eivät olleet yllätyksestä mielissään.

Miehet saivat todella vihaisia reaktioita junan torven ääntä säikkyneiltä ihmisiltä. Yllättävin reaktio tuli kuitenkin pikaruokaravintolan autokaistan työntekijältä, joka suuttuessaan heitti kokonaisen virvoitusjuoman miesten päälle auton avonaisesta ikkunasta.