Mies tappoi torakan – sisältä paljastui oksettava yllätys

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet ihmiset kammoksuvat torakoita. Isot torakat ovat jo kooltaan sellaisia, että niitä ei uskalla kovin herkästi lähteä edes liiskaamaan, koska niistä jäävä raato ja sotku on jo kohtuullisen suuri. Eräs mies kuitenkin rohkaisi mielensä ja liiskasi torakan, jonka sisältä paljastui melkoinen yllätys.

Mies ei voinut kuvitellakaan millainen näky häntä tulisi odottamaan sen jälkeen kun hän oli liiskannut torakan kuoliaaksi. Mirror-lehden sivuilla julkaistulta videolta nähdään, että torakka oli ollut täynnä pitkiä ja limaisia mustia matoja, jotka levisivät nopeasti torakan ympärille.

Madot olivat olleet torakan sisällä elävinä. Kun torakan panssari meni halki, pitkät mustat madot pääsivät vapaaksi. Miehet katselivat kauhistuneena näkyä kun kymmenet pitkät madot alkoivat kiemurtelemaan ja täyttämään maata kuolleen torakan ympärillä.