Supermalli kuvattiin krapula-aamuna – ei ole helppoa heilläkään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Cara Delevingne on seurustellut vuoden ajan tyttöystävänsä kanssa. Delevingnen tyttöystävä on 33-vuotias Annie Clark, joka tunnetaan paremmin muusikkona ja lauluntekijänä St. Vincent -nimellä. Taannoin Cara kosi silminnäkijöiden mukaan tyttöystäväänsä Pariisissa, kun hän polvistui rakkaansa eteen.

Yhdysvaltojen kansallispäivää 23-vuotias Delevingne ja 33-vuotias Clark juhlivat Taylor Swiftin luona Rhode Islandilla. Bileet olivat ilmeisen hyvät, sillä julkkiksia pullollaan olevat juhlat jatkuivat aamun tunneille saakka.

Paparazzi yllätti Caran ja Annien seuraavana aamuna, kun he olivat kotimatkalla yksityisellä lentokentällä. Kuvien perusteella voidaan nähdä, että aamuun saakka juhliminen vaatii veronsa myös supermalleilta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash