90-vuotias tyrmistytti Talent-ohjelmassa – strippasi vaatteensa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanotaan, että koskaan ei ole liian myöhäistä toteuttaa unelmiaan. Näin uskoi myös 90-vuotias Dorothy Williams, joka halusi leskeksi jäätyään toteuttaa pitkäaikaisen unelmansa ja osallistua Talent-kykyjenetsintäkilpailuun.

90-vuotiaan Dorothyn osallistuminen on jo sinänsä yllättävää, mutta sitäkin suurempi yllätys tuomareille oli naisen valitsema esitys. Dorothy oli tullut esittämään uusia kykyjä etsiville tuomareille striptease-esityksen, joka sai jokaisen tuomarin huulet kaartumaan hymyyn.

Iästä ja sen tuomasta kunnioituksesta huolimatta naiselle annettiin kuitenkin jonkin verran kritiikkiä. Tuomaristossa istuva Simon Cowell moitti naista hieman siitä, että hän tarvitsee enemmän harjoitusta rinnoilla pyöritettävien nännitasseleiden suhteen. Nainen onnistui kuitenkin niin hyvin yleisön hurmaamisessa, että hänet päästettiin suoraan semifinaalilähetyksiin juontajan toimesta.