Ciara meni naimisiin – morsian hehkuu onnea

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

30-vuotias laulaja Ciara meni naimisiin hänen miehensä Russell Wilsonin kanssa. Laulajattaren häistä huhuttiin jo aiemmin kun nainen saatiin kuvattua matkalla harjoitusillalliselle. Ciaralla oli jo tällöin valkoinen hääpukua muistuttava mekko yllään.

Keskiviikkoiltana Ciara varmisti faneilleen menneensä naimisiin julkaisemalla Instagram-tilillään valokuvan, jossa hän astelee alttarilta tuoreen aviomiehensä kanssa. Pari näyttää hehkuvan onnellisilta kuvassa, jonka yhteyteen Ciara kirjoitti: ”We are the Wilsons!”.

Häät järjestettiin Huffington Post -sivuston mukaan Englannissa Chesiressa keskiviikkona. Keskiviikkona pidetty hääjuhla oli ollut kohtuullisen kokoinen, ja paikalla Wilsoneiden avioliiton solmimista oli ollut todistamassa yhteensä noin sata vierasta.

We are The Wilsons!

Kuva, jonka Ciara (@ciara) julkaisi