Huumeparonin veli vaatii Netflixiltä korvauksia Narcos-sarjasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin tositapahtumiin perustuvassa Narcos-sarjassa seurataan rikollispomo Palbo Escobarin ja Kolumbian huumekartellien nousua 1970-luvulta lähtien. Sarjan toinen tuotanokausi saapuu suoratoistopalveluun tämän vuoden syyskuussa.

Nyt Pablo Escobarin veli on lähestynyt Netflixiä kirjeellä, jossa hän vaatii nähdä uuden tuotantokauden jaksot etukäteen. Roberto Escobarin mukaan Narcos-sarjan ensimmäinen kausi oli täynnä hänen veljeensä liittyviä valheita. Lisäksi mies pyytää osuutta sarjan keräämistä tuotoista.

– Toiveeni on, että ette julkaise Narcos-sarjaa tai muita minua, perhettäni tai veljeäni kuvaavia sarjoja ilman, että minulle annetaan mahdollisuutta katsoa materiaalia etukäteen, Escobarien virallisella sinetillä varustetussa kirjeessä lukee.

– Toivottavasti ette tee rahallista tuottoa sarjastani. Mikäli teette, pyydän teitä jakamaan osan niistä kanssamme, TMZ-sivuston julkaisema kirje jatkuu.

Brasilialaisen Jose Padilhan ohjaamassa Narcos-sarjassa Pablo Escobaria näyttelee Wagner Moura. Suositun sarjan ensimmäinen kausi oli ehdolla muun muassa parhaan televisiodraamasarjan Golden Globe -palkinnon saajaksi.