Haluatko lennollesi ajoissa? Jätä tämä iPhone-suojakuori kotiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lontoon Stanstedin lentokentällä pysäytettiin tiistaina mies, jonka taskusta näytti pilkottavan musta käsiase. Lähemmässä tarkastelussa viranomaisille kuitenkin selvisi, että kyseessä oli vain pistoolin muotoinen iPhonen suojakuori.

Essexin poliisilaitos julkaisi tilannetta koskevia viestejä Twitterissä. Virnaomaiset suosittelevat, ettei käsiaseen näköisiä suojakuoria otettaisi mukaan lentokentälle ikävien väärinkäsitysten välttämiseksi.

– Tämä löytyi miehen taskusta… iPhonen kuori. Joku pääti saattaa itsensä tänään tukalaan tilanteeseen, poliisilaitos twiittasi.

– Tällaisen esineen tuominen lentokentälle saa sinut todennäköisesti myöhästymään lennoltasi, myöhemmässä twiitissä kerrottiin.

Viranomaiset kertoivat Evening Standard -lehdelle, että aseen muotoista iPhonen kuorta mukanaan kantanut mies saattaa joutua vaikeuksiin tapauksen vuoksi. Häntä saatetaan syyttää yleisestä järjestyshäiriöstä tai ampuma-aseen jäljitelmän kantamisessa julkisesti.