Näin upealta Independence Dayn teinityttö näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 1996 maailman merkittävimpiin elokuviin lukeutui Independence Day, joka on sittemmin saanut jatkoa. Eräs elokuvan nuorista tähdistä oli teinityttö Lisa Jakub, josta povattiin roolinsa jälkeen Hollywoodin kuuminta nousijaa. Hänet nähtiin kolme vuotta aiemmin myös elokuvassa Mrs. Doubtfire.

Sittemmin Lisa Jakob sai pääasiassa B-luokan rooleja saman tason elokuvista, ja kovasti povattua läpimurtoa saadaan edelleen odottaa, koska Jakub kärsi omien sanojensa mukaan paniikkihäiriöstä ja pelkäsi julkisuutta.

Nyt 37-vuotias kaunotar on julkaissut omaelämäkirjan, jossa hän kertoo miksi päätyi jättämään viihdebisneksen vuonna 2000, vain neljä vuotta läpimurtonsa jälkeen. Hän muun muassa pelkäsi elämänsä luisuvan Hollywoodin pintaliidossa huumeiden ja muiden päihteiden pariin. Nykyisin hän viettää normaalia elämää kirjoittajana kaukana parrasvaloista.

Splash
Splash