Mariah Careyn kurvit eivät mahtuneet märkäpukuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Mariah Carey vahvisti taannoin tehneensä rahakkaan sopimuksen elämästään kertovasta sarjasta E!-viihdekanavan kanssa. Hän on tunnustanut olevansa Kardashianit-realitysarjan fani ja hän on ollut innoissaan uudesta aluevaltauksestaan. Nyt Mariah on lomailemassa miehensä kanssa.

Mariah ja hänen miljardöörimiehensä James Packer ovat Arctic P -huvijahdilla Italiassa, Sardinian rannikolla. Ilmeisesti alukselta ei löydy Careyn rinnoille sopivaa märkäpukua, sillä eilen hänet kuvattiin tiukassa märkäpuvussa, jonka etuosa ei mennyt lähellekään kiinni.

Mariah’s World -realitysarjassa tullaan seuraamaan tähtösen glamourista elämää kahdeksan jakson verran. Kamerat seuraavat Mariahia muun muassa Sweet Sweet Fantasy -maailmankiertueella. Daily Star -lehden mukaan sarjassa nähdään miten Mariah suunnittelee ökyhäitä James Packerin kanssa. Tuottajat uskovat minisarjan menestykseen, sillä monia kiinnostaa nähdä millaista on luksusta rakastavan popdiivan arki.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash