Mila Kunis paljasti: ”Yhdeksältä nukkumaan meneminen parasta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mila Kunis tulee olemaan suositun Glamour-lehden elokuun julkaisun kannessa. Glamour julkaisi YouTube-sivuillaan tähden kanssa tehdyn haastattelun, jossa nainen kertoi muun muassa rintapumpun olleen hänen pelastuksensa monissa eri tilanteissa.

Toista lastaan odottava Mila Kunis vastaili Glamour-lehden Obsessed or Unimpressed -haastattelussa kysymyksiin, joissa näyttelijän tuli kertoa oliko haastattelijan kertoma asia hänen mielestään hyvä vai huono juttu. Kysymykset koskivat äitiyttä ja erilaisia tämän päivän ilmiöitä, joihin naisella oli hauskoja vastauksia.

Kunisin mielestä ulkona ravintolassa syöminen on huono juttu. Hän kokkaa mielummin kotona, jolloin hän saa lapsensa nukkumaan seitsemältä illalla ja hän pääsee itse sänkyyn jo yhdeksältä. Alastomiin selfie-kuviin näyttelijä kommentoi, että hyvää vartaloaan mielellään esittelevä voi huoletta hänen mielestään ottaa alastonkuvia.