Pizzapalan syöminen paljastaa persoonallisuutesi

Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmisten elekieleen ja käyttäytymiseen erikoistunut Emoryn yliopiston tutkija Patti Wood on paljastanut, että henkilöiden persoonallisuutta voi analysoida pelkästään pitsan syömisen perusteella. Hän jakoi ihmiset neljään eri tyyppiin: johtajiin, vaikuttajiin, tukijoihin ja tekijöihin.

Jokaisella on oma tapansa syödä pitsa. Osa halkaisee pitsan neljään osaan ja mättää neljäsosan käsin kerralla suuhun. Toiset halkovat pitsaa veitsellä ja haarukalla. Jotkut jakavat pitsan tasaisiin paloihin ja syövät pieni osa kerrallaan. Jos ihmisen eteen panee valmiin pitsapalan, voi syömistapa olla erilainen.

Johtajat syövät pitsapalan tehokkaimmalla mahdollisella tavalla ja parhaat palat ensin. He panevat palan kaksinkerroin käteen ja aloittavat ahmimisen suoraan täyteosasta. Nämä henkilöt ovat motivoituneita riskinottajia, jotka kykenevät seikkailuihin sekä multitaskaamiseen.

Vaikuttajat ovat niitä, jotka syövät pitsan reunat ennen täyteosaa. He säästävät parhaimmat palat viimeiseksi. Vaikuttajat haluavat olla huomion keskipisteenä. He saattavat jopa aiheuttaa draamaa saadakseen äänensä kuuluviin.

Tukijat syövät jopa yhden pitsapalan veitsellä ja haarukalla. He ovat kohteliaita ja miellyttämishaluisia. Näitä henkilöitä pidetään parhaina juhlien järjestäjinä, koska he ovat uskollisia, luotettavia ja joustavia.

Tekijät ovat ihmisiä, jotka syövät pitsansa maltillisesti keskeltä aloittaen. Nämä henkilöt voidaan mieltää perfektionisteiksi ja itsevarmoiksi. He syövät pitsan joka kerta samalla tavalla. Tekijätyypin ihmiset eivät sotke syödessään, Redbook raportoi.