TV-tähden karmea viikko: Potkut Top Gearista ja kanava lopetti ohjelman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin autoalan televisio-ohjelma Top Gear on ollut syöksykierteessä sen jälkeen, kun sen alkuperäisestä kolmikosta yksi sai potkut ja kaksi lähti mukana. Ohjelmat uudet juontajat eivät ole saaneet kipinää takaisin ohjelmaan, ja äskettäin Chris Evansin saaneen potkut.

Viime vuonna Chris Evans otti Top Gear -pestiään varten lopputilin Channel 4 -kanavan suositusta TFI Fridays -viihdeohjelmasta, ja ilmeisesti Evans haaveili nyt palaamisesta takaisin Top Gearin jälkeen. Toisin kävi.

Eilen Chris Evans sai nimittäin karuja uutisia, sillä TFI-ohjelma on päätetty lopettaa. Ohjelma palasi televisioon viime syksynä, mutta pian sen jälkeen Evans otti vastaan pestin Top Gearin juontajana. Evansin ympärillä on liikkunut viime aikoina monenlaisia syytöksiä muun muassa seksuaalisesta ahdistelusta ja kiusaamisesta. Nyt hän on jäämässä ilman ohjelmaa.