No tässä vasta bikinit! Realitytähti-Daniellen niukka asu uusi trendi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittiläinen realitysarja The Only Way Is Essex, eli Glamourelämää Essexissä, on tehnyt monista tähdistään suosittuja julkkiksia kotimaassaan, mutta vain harva heistä on onnistunut tekemään kansainvälistä uraa julkkiksena. Eräs tähdenlennoksi jäänyt on Danielle Armstrong.

Danielle Armstrong oli vuosi sitten kovassa nosteessa, mutta sittemmin hän katosi parrasvaloista. Nyt hän on kuvaamassa TOWIE-sarjaansa, ja samalla Danielle suuntasi muun ryhmän kanssa rannalla aurinkoa palvomaan. Armstrongin bikinit varastivat kuitenkin huomion, sillä ne poikkesivat huomattavasti muiden vastaavista.

27-vuotias Danielle Armstrong on tullut tunnetuksi The Only Way Is Essex -realitysarjasta, mutta kesällä 2014 hän oli otsikoissa myös tragedian merkeissä, sillä hän sai keskenmenon odottaessaan lasta poikaystävänsä James Lockin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash