Kakadun känkkäränkkäpäivä videolle – parsakaali oli liikaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Terveellisenä kasvina tunnettu parsakaali lukeutuu monien lasten inhokkiruokiin. Youtubessa jaetun hauskan videon perusteella se ei kuulu myöskään kakadujen suosikkeihin.

Videolla Eric-papukaijan omistaja yrittää syöttää linnulleen terveellisiä kasviksia huonolla menestyksellä. Kakadu tarttuu parsakaaliastiaan nokallaan, ja heittää sen sisältöineen lattialle kuin huonosti käyttäytyvä lapsi.

Toinen yritys onnistuu yhtä kehnosti. Vasta kolmannella kerralla Eric suostuu maistamaan parsakaalia, ja syö lopulta siitä osan – kunhan on ensin heittänyt kulhon lattialle. Ilkukurisen papukaijan ruokailuhetkiä kuvaava video julkaistiin Youtubessa jo huhtikuussa, mutta se on viime päivinä lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat