Kim Kardashian julkaisi rohkean kuvan – tämäkö liian paljastava uima-asu?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian on monien mielestä kaunis nainen ja omistaa sellaiset muodot, joista moni voisi vain haaveilla. Kardashianit ovatkin tuoneet muhkeat takapuolet enemmän kuin hyväksyttäviksi, mutta silti kaikki eivät arvatenkaan pidä heidän ulkonäöstään.

Kim Kardashian julkaisi juuri itsestään hänen Instagram-tililleen kuvan, jossa naisen yllä on todella niukka ja paljastava uimapuku. Kardashian sovitteli uimapukua kuvauksia varten ja otti sovituksestaan kuvan, jonka hän halusi jakaa seuraajiensa kanssa. Kuvassa nainen on todella näyttävä ja hänen muotonsa tulevat kauniisti esille.

Kardashian on varmasti tottunut saamaan paljon arvostelua osakseen, mutta uimapukukuvan aiheuttama kommenttivyöry on silti melko karua luettavaa. Kardashianin vartaloa haukutaan monin eri ilmaisuin, ja naista verrataan muun muassa hyönteiseen. Kommentoijat haukkuivat Kardashianin vartaloa ällöttäväksi, epäsuhtaiseksi ja vääräksi.

Pre photo shoot fittings

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi