Kuin kaksi marjaa: Joulukuu 2015 ja heinäkuu 2016 – vertaa kuvia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kesä on lyhyt ja vähäluminen. Tämä vanha sanonta pitää taas tänä vuonna hyvin paikkansa. Samaan aikaan talvet ovat muuttuneet niin leudoiksi, että esimerkiksi joulun ja juhannuksen kelit voivat olla lähes identtiset. Näin kävi esimerkiksi vuonna 2015.

Kuva: Stara
Kuva: Stara

Stara kuvasi Tampereella saman lämpömittarin viime joulukuussa ja taas tänään 8. heinäkuuta. Kuvasta käy selville, että ainoastaan maisema erottaa kuvien vuodenajat edes jossain määrin. Joulukuussa otetussa kuvassa lämpöä oli 10 astetta ja nyt heinäkuussa 14 astetta. Sekä joulukuussa että heinäkuussa ulkona oli samanlainen hyytävä vesisade.

Staran toimitus toivottaa lukijoille hyvää kesää ja toivoo lämpeneviä kelejä kaikille.